Nádas vízparti ikerház

A Nádas vízparti ikerházat 8 fős társaságoknak ajánljuk, de akár 16 fő befogadására is alkalmas. Egy házfélben 8 fő fér el, a két oldal egyben és külön is bérelhető. A ház teljesen elválasztott, az autó beálló a ház két oldalán külön kapun közelíthető meg. A kert és a lejáró közös használatú, nincs leválasztva. A ház háta mögött óriási kert található (1000 nm), itt akár tollasozni, focizni is lehet.

A kerti napozóágyakban lehet pihenni, a kis homokozó pedig a gyerekek örömére lesz. A kertben még hintaágy is biztosítja a pihenést. Nyolcszögletű fedett szaletliben gázgrillt helyeztünk el, mely korlátlanul használható. Továbbá kerti zuhanyzó segíti a lehűlést a nagy nyári melegben.

 A kert végéből indul a hangulatos lejáró a partra. A kert kb 80 méter hosszú, utána egy törtésen kell lesétálni a partra. A háznak saját lejárója és stége van, melyet kizárólag a ház vendégei használnak. A partra érve a stégről lépcsőn a vízbe lehet menni fürdeni, és itt vannak kikötve a csónakok is. A háztól a víz kb 220-250 m, melyet gyalog kell megtenni. A parton egy napozó stég, a parttól 100 méterre horgászstégek vannak felállítva. A csónak akár egy naplementés romantikázáshoz, akár horgászathoz használható, a csónakért nem szükséges külön fizetni, a használat benne foglaltatik az árban

Képek a ház Bal oldaláról:

Képek a ház jobb oldaláról:

Szolgáltatások

Képek a kertről

Bababarát szállás

Horgászat

Horgászathoz fontos tudni a következőket! A ház a Keszthelyi öbölben, a déli parton helyezkedik el, a meder sekély. A horgászat nyári melegben nem ideális, ilyenkor a víz felmelegszik és apad és e miatt a stégekről nem érdemes horgászni, javasolt csónakkal bemenni a parttól legalább 300m-re. Tavasz és ősz alkalmas a horgászatra, ilyenkor a parttól 100m-re felállított stégről dobálva kb 140-170 cm mély víz érhető el.
Ponty és keszeg fogható, rabló halaknak a meder nem ideális.
Ha nem sikerül a háznál halat fogni, ajánljuk a háztól 3 km távolságban a hajókikötőt és a nyugati övcsatornát.

Környezet

Az ingatlan Balatonmáriafürdőn található, ez a Keszthelyi öböl déli része, kifejezetten ajánlott gyerekeseknek a lassan mélyülő víz miatt. A ház a parti utcában található pihenő övezetben, az utcában vezet el a Balatoni Bringakörút.

Árak

Az alábbi árak a ház egyik felére, 8 főig érvényesek. A teljes ház bérlése is lehetséges, ebben az esetben az ár a duplája.
További személyek esetén pótágy szükséges melynek díjáról kérem, érdeklődjön emailben. Háziállat megengedett, kizárólag előzetes egyeztetéssel plusz díj ellenében.

Előszezon

május – június 8.000 Ft/fő/éj
Minimum foglalás 2-3 éjszaka létszámtól függően

Főszezon

július – augusztus 399.000 / hét / házfél
Csak szombattól szombatig tartó turnusokban bérelhető
2 hét foglalása essetén kedvezményt kérje emailban!

Utószezon

szeptembertől 8.000 Ft/fő/éj
Minimum foglalás 2-3 éjszaka létszámtól függően

A bérleti díjban benne van az ingatlan bérlése, víz és villany költség, érkezés előtti takarítás és az ágynemű bérlése is. Felnőtteknek (betöltött 18. életév) idegenforgalmi adó fizetése szükséges, mely 400Ft/fő/éj.
Bérlés esetén foglaló fizetése szükséges, mely a bérleti díj 40%-a.

OTP SZÉP kártyát elfogadunk!

Érdeklődés, foglalás:

Harmat László
Tel: +36-30/675-07-91

Általános információk

Ha Önnek további információra van szüksége, vagy foglalni szeretne, lépjen velünk kapcsolatba, várjuk jelentkezését!